Receptek Desszertek Sütést igénylő Roppanós gyümölcsök

Hozzávalók

3 darab barack

3 darab nektarin

3 darab szilva

1 darab citrom leve

½ tk fahéj

¼ tk szerecsendió

2 kanál kókusz cukor

2 kanál étkezési kukoricakeményítő

A tetejére

½ csésze héjazott őrölt mandula

¼ csésze étkezési kukoricakeményítő

1 csésze zabpehely

¼ csésze kókusz cukor

6 kanál kókuszolaj

½ csésze pekándió

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Mossuk és szeleteljük fel a gyümölcsöket, keverjük össze a citrom levével, a héjával, fahéjjal, szerecsendióval és kukoricakeményítővel.

2

Egy másik tálban keverjük össze az összes hozzávalót (kivéve a pekándiót), majd dolgozzuk össze kézzel vagy fakanállal.

3

Helyezzük tepsire a gyümölcsöket, majd dolgozzuk össze a keverékkel. Süssük aranybarnára 30 perc alatt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4