Receptek Desszertek Sütés nélküli Sárgabarackhab pálinkával

Hozzávalók

½ darab citrom leve

3 darab tojásfehérje

½ dl pálinka (barack pálinka)

40 dkg sárgabarack (jó érett)

Leírás

A megmosott, kimagozott sárgabarackot turmixgépben pépesre zúzom. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd apránként hozzáöntöm a pálinkát, végül belekeverem a sárgabarackpépet. Citromlével ízesítem. Poharakba adagolom, egy-egy sárgabarack darabbal feldíszítem és rögtön kínálom. A pohár alját kirakhatjuk babapiskótával vagy összetépett piskótával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4