Receptek Levesek Sárgaborsó krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

7 dl víz

1 pohár tejföl

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab leveskocka

1 darab babérlevél

2 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

10 dkg átszitált liszt

30 dkg sárgaborsó

2 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A sárgaborsót beáztatjuk, előző este. A leveskockát felrakjuk főni. Ha forr, beleöntjük a sárgaborsót és a fűszereket. Puhára főzzük a borsót, ha puha, akkor elkészítjük a rántást, pirospaprikával. Beleöntjük a levesbe és tejföllel elkeverjük. A levest alaposan leturmixoljuk és átszűrjük. Zsemlekockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4