Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

8 szelet kenyér (korpás)

1 kanál citromlé

25 dkg sárgaborsó

Leírás

A sárgaborsót előző este áztassuk be hideg vízbe. Másnap főzzük puhára, ami 60 percet vesz igénybe. A lecsöpögtetett borsó 1/4-ét félre rakjuk, a többit pedig pürésítsük a fokhagymával, mustárral, citromlével. Ízlés szerint megsózzuk, majd a korábban félre tett borsót is beletesszük. Ezzel a krémmel kenjük meg a pirított kenyér szeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4