Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

4 szem burgonya

10 dkg füstölt szalonna

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 tk citromlé

½ dl fehérbor

60 dkg marhahús (apró)

Leírás

Vékony csíkokra vágjuk a szalonnát és egy edényben kiolvasztjuk. Rátesszük  a finomra vágott vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Zúzott fokhagymát teszünk rá, majd rátesszük a csíkozott marhahúst. Kicsit kevergetve, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel. Ráöntjük a fehérbort és kicsit lefőzzük a levét. Ezután tejfölösen behabarjuk, utánízesítjük sóval, majd beízesítjük a mustárral és a citromlével. Tálaláskor, tört burgonyát adunk hozzá, a húst pedig meglocsoljuk tejföllel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4