Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj barackraguval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál vaj

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl citromlé

1 üveg baracklekvár

1 csomag aszalt sárgabarack

4 marék ribizli

8 szelet csontozott sertéskaraj

Leírás

A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsöljük, majd kevés olajon megsütjük őket, szép pirosra. Közben elkészítjük a ragut. A vajon megpároljuk az aszalt barackot és a ribizlit. Citromlével felöntjük és baracklekvárt adunk hozzá. Beforraljuk és a sült hússzeleteket befedjük vele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4