Receptek Főételek Húsos ételek Sertésszelet, angol zelleres gomba raguval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 fej hagyma

80 dkg sertéskaraj

30 dkg zeller

40 dkg gomba

20 dkg bacon

1 marék bazsalikom levél

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A húst lehártyázzuk. A sertéskarajból szeleteket vágunk és tengeri sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. A kockára vágott bacont kiolvasztjuk és a felaprított hagymát rászórjuk. Összepirítjuk és hozzáadjuk az aprított gombát, valamint az angol zellert. A zöldfűszereket felaprítjuk és megszórjuk vele a ragut. Egy serpenyőben olajat melegítünk és belehelyezzük a hússzeleteket. 3-4 perc alatt, mindegyik felét megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4