Hozzávalók

4 dl tej

4 kanál cukor

5 dl tejszín (4 dl habnak)

1 üveg rum

1 darab Piskóta (8 tojásból)

1 üveg magozott meggybefőtt

1 csomag pudingpor (csoki ízű)

Leírás

Megsütök egy 8 tojásos piskótát. A somlói krémét így készítem el: 1 csomag csokis pudingport összekeverek, 4 kanál kristálycukorral, 1 dl tejszínnel, egy kis étcsokival, 1/4 üveg rummal; majd felfőzöm 4 dl tejjel. Kockára vágom a piskótát, megöntözöm lekvárral (birs), rumba áztatott mazsolával megszórom, majd leöntöm a felforrt krémmel. Tejszínhabbal és meggybefőttel tálalom. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4