Receptek Főételek Húsos ételek Sörös malacsült

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

20 dkg füstölt szalonna

1 csipet fűszerkeverék

2 doboz Tesco Finest IPA szűretlen, minőségi világos sör

3 kg malachús (karaj)

Leírás

A malac bőrét, éles késsel, rácsosan beaprítjuk, majd alaposan sózzuk, de a bőrét ne érje só. Süthetjük faparázson, vagy sütőben is, ilyenkor a tepsibe fektessük és öntsünk bele sört. A malac bőrét, sülés közben kenegessük sörbe mártott szalonnával, így ropogós és piros lesz. Sütési idő: 2-2, 5 óra. A malacsülthöz párolt káposzta, vagy burgonyapüré illik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4