Hozzávalók

300 ml víz

3 kanál olaj

1,5 tk

500 g liszt

2,5 tk élesztő

A töltelékhez

150 ml paradicsomszósz

150 g reszelt mozzarella sajt

2 kanál fűszerkeverék (pizzához való)

1 adag fokhagyma

1 csipet

1 darab tojás

Elkészítés

1

Dolgozzuk össze a tészta összes hozzávalóját és keverjük simára. Tegyük egy tálba, takarjuk le és hagyjuk kelni 60-90 percig.

2

Nyújtsuk ki a tésztát kb. 30-45 cm hosszúra.

3

Dolgozzuk össze a töltelék hozzávalóit és oszlassuk el a kinyújtott tésztán.

4

Vágjuk a tésztát kb. 2,5 cm vastag szeletekre.

5

Tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire, takarjuk le és pihentessük egy órán át.

6

Végül melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra és süssük kb. 25-30 percig. Hagyjuk kihűlni és tálaljuk gyümölcsökkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4