Hozzávalók

1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

6 gerezd fokhagyma

3 fej vöröshagyma

1 ízlés szerint kakukkfű

1 marék zsálya

1 ízlés szerint borsikafű

6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat megmosom, majd a bőrös felüket kicsit megvágom, megsózóm, és állni hagyom, 10-15 percet. Ezalatt a hagymákat megtisztítom. A combokat a bőrös felükkel lefele fordítva, beleteszem a tepsibe. Rádobálom a felezett fokhagymákat és a negyedelt vöröshagymákat, majd felöntöm kb. 5 dl vízzel. Letakarom alufóliával, és 200 fokos sütőben, kb. 90 percig párolom. Amikor a combok megpuhultak, leveszem az alufóliát, és 20 perc alatt, szép pirosra sütöm őket. Petrezselymes burgonyával tálalom. Jó étvágyat mindenkinek hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4