Hozzávalók

120 g liszt

1 tk sütőpor

1 csipet

100 g nádcukor

2 darab tojás

100 ml főzőkrém

2 tábla étcsokoládé (vagy fehércsokoládé)

1 csomag tortadekor

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Verjük fel a tojást a cukorral, adjuk hozzá a lisztet, sütőport és sót.

2

Adjuk hozzá a főzőkrémet és alaposan keverjük össze.

3

Adagoljuk a tésztát sütőformába.

4

Zárjuk le a sütőformát, tegyük a sütőbe és süssük 10-20 percig. Miután kihűlt, szúrjunk pálcikákat a kis golyókba.

5

Gőzfürdő felett olvasszuk fel a csokoládét, a tortadíszeket készítsük elő kis tálkákban.

6

Mártsuk a csokoládéba a sütinyalókákat, majd forgassuk meg a tortadíszekben. Miután elkészült, tegyük a hűtőbe 2 órára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4