Receptek Levesek Szederkrémleves vörösborral

Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor

15 dkg cukor

3 kanál tejszín

1 csipet őrölt fahéj

1 l vörösbor

30 dkg szeder

1 tasak pudingpor

1 csipet őrölt szegfűszeg

Leírás

A vörösborban felrakjuk a szedret, cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. Ha megfőtt a szeder, sűrítsük be pudingporral és alaposan turmixoljuk le. Adjunk hozzá egy kevés tejszínt és alaposan ízesítsük be. Hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4