Receptek Főételek Tészta Tagliatelle Aglio Olio paprikával és rukkolával

Hozzávalók

1 darab citrom

1 kanál olivaolaj

½ tk

Tagliatelle

300 g tagliatelle

2 kanál olivaolaj

5 gerezd fokhagyma

½ darab piros kalifornia paprika

1 marék rukkola

150 g reszelt parmezán

só és bors

Leírás

Ezzel a tagliatelle-lel Ön is otthonába varázsolhatja az olasz ízeket.

Elkészítés

1

Vágjuk szeletekre a citromot, főzzük forró vízben 2 percig. Szűrjük le.

2

Öntsük az olívaolajat a citromra, adjuk hozzá a sót és tegyük egy tepsire. Süssük 160 °C°-on 25 percig. Miután elkészült, tegyük félre.

3

Főzzük meg a tésztát a csomagolásán található leírás szerint.

4

Vágjuk a fokhagymát vékony szeletekre, egy mélyebb serpenyőben pirítsuk 2 percig.

5

Tegyük a serpenyőbe a tészta felét, a rukkolát és a sajtot, adjuk hozzá a többi hozzávalót is, végül keverjük össze.

6

Ízesítsük sóval, fűszerekkel.

7

Találjuk a tésztát a sült citromszeletekkel. (A citrom héját nem javasoljuk fogyasztásra.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4