Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kg burgonya

1 tasak őrölt fahéj

1 kanál zsír

1 csomag zsemlemorzsa

1 üveg szilva (befőtt)

40 dkg átszitált liszt

Leírás

A krumplit megfőzzük, majd amikor kihűlt, lereszeljük, átpasszírozzuk. Hozzáadjuk a sót, egy kanálnyi zsírt és a lisztet, összegyúrjuk, majd amikor összeállt, kinyújtjuk. Közepes nagyságú kockákra vágjuk, a szilvát a kocka közepébe helyezzük, gombolyítjuk. A gombócokat kevés lisztbe forgatjuk és megfőzzük sós vízben. Amikor megfőtt, pirított fahéjas zsemlemorzsába forgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4