Hozzávalók

100 g cukor

6 dl tejföl

5 dl tejszín

20 dkg porcukor

2 kanál kakaópor

3 marék kókuszreszelék

Leírás

A sűrű tejfölt kikeverjük a porcukorral és a kókuszreszelékkel. A tejszínt kemény habbá verjük, majd lazán hozzákeverjük a tejfölös krémhez. Vegyünk egy tetszőleges jénai tálat és öntsük bele a krémet. Dermesszük ki. Tálaláskor gombócozzuk ki és hintsük meg kakaóval. Fontos, hogy egy éjszakára, vagy legalább 5-6 órára, hűtőbe tegyük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4