A gombákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és 4 dkg vajon megpároljuk. Ha kész, félretesszük. A ma...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet tárkony
30 dkg gomba
3 dl húslé
3 kanál átszitált liszt
A gombákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és 4 dkg vajon megpároljuk. Ha kész, félretesszük. A maradék vajból, kevés liszttel, fehér rántást készítünk. Mikor kész, rászórjuk a gombákat és felöntjük az alaplével. Sózzuk, borsozzuk és beleszórunk egy kevéske tárkonyt. Rövid ideig főzzük, míg kicsit sűrűsödni kezd és tálalás előtt közvetlenül, keverjük bele a tejszínt.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.