Receptek Főételek Hal Tejszínes hal
Hozzávalók
10 dkg vaj
5 dl tejszín
10 dkg reszelt parmezán
1 tk fehérbors
1 tk ételízesítő
4 szelet tengeri halfilé
Leírás
Egy kisebb méretű tepsit kiolajozunk, belefektetjük a halfiléket, amit előzőleg a fokhagymakrémmel átdörzsöltünk. A borssal és ételízesítővel megszórjuk, a tejszínnel leöntjük, és rászórjuk egyenletesen a sajtot, vajat. Én kb. 20 percet állni hagyom, mielőtt az előmelegített sütőbe tolom. Aranysárgára sütöm, még legyen leve. Nagyon finom és egyszerűen, gyorsan elkészíthető.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4