Receptek Főételek Hal Tejszínes-kapros hekkfilé

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

1 fej fokhagyma

1 fej vöröshagyma

1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2,5 dl tejszín

½ csomag kapor

80 dkg hekk (hekk filé, fagyasztott)

Leírás

A halat szobahőmérsékleten kiengedjük, majd egy tepsibe tesszük! Sózzuk és citromlével meglocsoljuk. 150 fokos sütőben megpároljuk. A tejszínes szószt a következőképpen készítjük el. Az olajon megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát. Ezt jól elkeverjük, a tejszínt hozzáöntve felfőzzük, majd a kaprot felvagdosva beleszórjuk. Ezt a tejszínes szószt öntjük a halra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4