Receptek Desszertek Sütés nélküli Vörösboros gyümölcsragu

Hozzávalók

10 dkg cukor

10 dkg vaj

20 dkg alma

1 csipet őrölt fahéj

3 dl vörösbor

1 csipet szegfűszeg

10 dkg szeder

10 dkg körte

10 dkg málna

Leírás

Tetszőleges gyümölcsöket (pl : áfonya, ribizli, málna, eper) egyszerre, vajon karamellizált kristálycukron, pár percig párolunk. Ezután vízzel és vörösborral aláöntve kiforraljuk. Keményítővel sűrítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4