Receptek Levesek Zöldborsó leves 2

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab sárgarépa

1 darab paprika

1 csomag petrezselyem

3 dkg tészta

50 dkg zöldborsó

1 mk pirospaprika

1 darab fehérrépa

1 l csontleves

Leírás

A megtisztított zöldborsót az olajon dinszteljük (parányi cukrot tehetünk bele, hogy a nyers ízét elvegyük), a finomra vágott hagymával, kockázott fehérrépával és a kockára vágott répával együtt, majd meghintjük a liszttel, fűszerpaprikával és felengedjük a csontlevessel. Sózzuk, puhára főzzük. Galuskát szaggatunk bele, illetve főzhetünk bele egyszerűen, levesbetét tésztát is. Meghintjük petrezselyemmel. Van, aki a tányérjába tejfölt téve fogyasztja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4