Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

4 dl tejszín

15 dkg hagyma

1 csipet ételízesítő

1 csipet őrölt fehérbors

1 fej brokkoli

60 dkg pulykacomb

1 csipet bazsalikom levél

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

20 dkg zöldségkeverék

Leírás

A pulykahúst kockára vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk. Közben fűszerezzük. Ha félig megpárolódott, akkor rászórjuk a fűszereket, és együtt puhára pároljuk. Ha puha a zöldség és a hús, akkor felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4