Tippek és tanácsok Anyák napja: Süssön eredeti ajándékot édesanyjának!

Köszönje meg egyedi módon mindazt, amit édesanyja Önért tesz. Édesanyja számára sokkal nagyobb érték lesz az, amit saját kezűleg és szeretettel alkot.

Üdvözlet a természetből
A virágboltok tele vannak gyönyörű virágokkal, de a természet sokkal több lehetőséget kínál. Tegye hasznossá a kellemes sétát és szedjen anyukájának egy csokor mezei virágot.  Vagy még jobb, ha ezeket együtt szedik!

Édes kísértés
Édesanyja az egészséges életmód híve és szereti felfedezni a nem hagyományos ízeket? Készítsen neki egy különleges salátát!

Elkészítése egyszerű és mérlegre sincs szüksége.

A kávé kedvelőjének
A gyakorlattal rendelkező háziasszonyok készíthetnek kávéillatú desszertet. Akkor sehagyja magát elkedvetleníteni, ha a konyhában nem érzi magát annyira otthonosan.

Nem hagyományos hagyomány
Nem szükséges, hogy éppen a legtökéletesebb csokoládétorta legyen az, amitől anyukája leül a meglepetéstől. Süssön neki titkos adalékkal rendelkező nem hagyományos kiflicskéket, ami felett még sokáig fog gondolkodni. Tudja, hogy mi a csodálatos? Másnap elviheti őket a munkahelyére a kávé mellé, mert sokáig ízletes marad.

Reggeli az ágyba
Emlékszik még arra az érzésre, amikor anyukája ágyba vitte a reggelijét?  Eljött az idő, hogy ezt viszonozza neki! Biztosan nem felejti el azt, amikor édes bukta illatára ébredt

Mivel gluténmentes, a gluténre érzékenyek is ehetik.   

Frissítő ital
Ültesse le anyukáját a fotelba és tegyen a kezébe egy pohár frissítő italt Tálaljon hozzá ropogós tönkölybúzalisztből készült mártogatós falatkákat  és élvezzék együtt az ünnepnap nyugalmát! Az anyák napját valójában másképp is megünnepelhetik, mint egy csokor virággal és ajándékokkal, melyeket minden évben kap.  

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása