Tippek és tanácsok Próbálja ki másként a húsvéti bevásárlást: házhozszállítással!

Már javában folynak a húsvéti előkészületek, de még Ön előtt áll talán a legfontosabb feladat: gondoskodni arról, hogy az ünnepi asztalon ott legyen a családja által kedvelt finomságok. Nem hiányozhat a tojás, a füstölt hús, a sonka, a friss zöldség, de a csokoládé, cukorka, húsvéti hímestojás és a nyuszi sem. Természetesen a vázában lévő  friss virágra és néhány dekorációra is gondolnia kell, hogy az egész lakás húsvéti hangulatot árasszon. S ha már húsvét van, valamilyen különleges csemegével is szeretné meglepni a családot. Csakhogy az idő kevés, még ki kell takarítani, bevásárolni, főzni, és a gyerekkkel és partnerével is szeretne egy kis időt eltölteni... A sok tennivaló mellett csak legtitkosabb álmaiban gondolhat arra, hogy önmagára is tud szánni egy kis időt. Ugyanakkor ahhoz, hogy mindent nyugodtan és kényelmesen győzzön, valójában elég csak egy picit változtatnia.  

A bevásárlás a mi dolgunk — Ön többet érdemel!

Mi a teendő? A család minden tagjának adjon valamilyen elvégzendő feladatot. A bevásárlást pedig hagyja most ránk  – vásároljon a Tesco Online Bevásárlás mobilapplikációnk segítségével és kérje házhoz a bevásárlást.  

Az ilyen bevásárlás mellett megsütheti kedvenc süteményét, kutyát sétáltathat, játszhat a gyerekekkel, filmet nézhet, vagy akár kényelmesen ülve élvezheti kávéját.

Az online bevásárlás még a családi békét is megmentheti, mint a szegedi Ernő esetében:  „Megígértem a feleségemnek, hogy elintézem a húsvéti bevásárlást, de szolgálati útra kellett mennem.  Így mindent a Tesco Online Bevásárlás segítségével vettem meg, amikor a vonaton utaztam, s a bevásárás már előbb otthon volt, mintha én vittem volna haza.“

Nem kell  a pénztárnál várakoznia – a bevásárlás házhoz jön!

A Tesco Online Bevásárlás oldalon, vagy mobilapplikáción megtalálja csaknem 17 000 tétel áttekinthető kínálatát, ugyanolyan áron, mint a helyi áruházban. Az akciókról is  gyorsan tájékozódhat, mivel minden árengedményes termék egy helyen található. Hasonlóan az akciós termékekhez, húsvéti árukínálatunk is egy helyen megtalálható, s így biztosan nem feledkezik meg semmiről. Önnek csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen  kiválasztja a terméket és beleteszi azt virtuális kosarába. A Tesco Online Bevásárlás mobilapplikációja szerverének hasznos tulajdonsága lehetővé teszi a vonalkódok beolvasását. Ezért, ha olyan terméket szeretne vásárolni, ami ugyan van otthon, de már kevés van belőle, elég csupán az ilyen termék vonalkódját beszkennelni és a termék automatikusan a kosárba kerül. Minden megrendelt termék a Kedvencek közé kerül besorolásra, ezért a legközelebbi bevásárláskor csak ki kell választania, amire éppen szüksége van. Ezzel ismét időt nyer!


Amikor elkészült a bevásárlással, kiválasztja a fizetési módot, a bevásárlás kézbesítésének időpontját, és már csak meg kell várnia, hogy a sofőr házhozszállítsa a bevásárlást.  Amennyiben először vásárol a Tesco Online Bevásárlás oldalon, első online bevásárlásáért kedvezményben részesül.  Bejelentkezéskor adja meg Clubcard kártyaszámát is, mivel így is gyűjtheti a pontokat, sőt online vásárláskor kétszeres mennyiségben, mintha a pénztárnál fizetne az üzletben.  Időt takarít meg akkor is, ha egy vásárolt termék nem felel meg az elképzeléseinek. Ilyenkor a terméket egyszerűen visszaadja és nem fizet érte.  

Higgye el: még soha nem volt ilyen kényelmes a bevásárlás! Próbálja ki most azonnal!

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása