Receptek Főételek Tészta Áfonyás almaleves

Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor
10 dkg kristálycukor
5 darab alma
1 dl tejszín
3 darab egész fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
2 darab vanília
20 dkg áfonya
2 dl száraz fehérbor
3 kanál finomliszt

Leírás

Az almákat meghámozzuk és kockára vágjuk. Hideg vízben felrakjuk főni, a cukorral és a fűszerekkel. Ha az alma megpuhult, beleszórjuk az áfonyát és behabarjuk. Kevés fehérbort adunk hozzá és a tejszínt is belekeverjük. Hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4