Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg finomliszt
4 kanál tejföl
3 dl étolaj
6 darab alma
1 kanál kakaópor
1 csipet őrölt fahéj
1 kk szódabikarbóna

Leírás

Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. Rászórjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Ezután, a kakaó és a fahéj következik, valamint a tejfölt is hozzáadjuk és egy csipetnyi sót dobunk a tészta alapanyagaira. Alaposan elkeverjük és kidolgozzuk. Bő, forró olajba szaggatjuk és kisütjük 3-4 perc alatt. Télen lekvárral, nyáron fagyival fogyasszuk. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4