Hozzávalók

1 késhegynyi tengeri só
1 darab tojás
1 darab banán
25 dkg finomliszt
2 tk sütőpor
½ dl étolaj (növényi olaj)
1 darab alma
2 tk őrölt fahéj
6 dkg mazsola
5 dkg natúr joghurt
10 dkg barna cukor
1 késhegynyi őrölt gyömbér
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
dl író

Leírás

A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük, a muffin formákat kivajazzuk. Az almát megmossuk, hámozzuk, lereszeljük. A banánt egy villával összetörjük. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a fűszereket és a sót. Egy másik tálban az írót, az olajat, a tojást, az almát és a banánt elvegyítjük. Hozzákeverjük a lisztes keveréket és a mazsolát. A masszát a formákba töltjük, 20-25 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4