Receptek Desszertek Sütést igénylő Almás-burgonyás tökleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tejföl
1 darab burgonya
1 darab alma
1 csipet őrölt fehérbors
3 kanál méz
1 csipet ételízesítő
30 dkg sütőtök

Leírás

A burgonyát, a sütőtököt és az almát meghámozzuk, felkockázzuk, majd kicsivel több vízben tesszük fel főni, mint amennyi ellepi. Egészen puhára főzzük. Botmixerrel pürésítjük, ízesítjük sóval, borssal. A végén (liszt nélkül!) behabarjuk tejföllel, de már nem forraljuk, mert kicsapódik!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
10 perc
Italok
2 3 4