Hozzávalók

10 darab alma
50 g margarin
2 kanál zsemlemorzsa (édes)
1 csomag vajas tészta

Leírás

A megmosott alma magházát eltávolítjuk és lereszeljük. Rácsepegtetjük a citromlevet, megszórjuk fahéjjal és cukorral. A vajas lapot szétterítjük egy nedves konyharuhán és rászórjuk a szárazon megpirított édes morzsát. A vajas lapon szétterítjük egyenletesen az ízesített és kicsavart almát, majd megszórjuk a darált mákkal. A tésztát felcsavarjuk, és margarin felével kikent tepsibe tesszük. A margarin másik részét felolvasztjuk, és a rétes tetejét kenjük be vele. Közepes hőfokon kb. 30- 40 perc alatt megsütjük. Felszeleteljük és porcukorral megszórva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4