Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
10 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fahéj
60 dkg pulykacomb
5 kanál finomliszt

Leírás

A pulykacombot kockára vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk, fedő alatt. Az elpárolgó vizet pótoljuk, ha megpuhult a hús, akkor adjuk hozzá a fűszereket és a kockára vágott ananászt. Kevés vízzel forraljuk ki, és habarjuk be tejszínes habarással. Köretnek tészta köret, vagy párolt rizs is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4