Receptek Levesek Bableves füstölt hússal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 kk őrölt pirospaprika
2 darab fehérrépa
30 dkg tarkabab
20 dkg füstölt tarja
1 kanál finomliszt

Leírás

A füstölt húst össze daraboljuk, fel tesszük főni. Ha féli meg főtt hozzáadjuk a babot és a zöldségeket.Sózzuk, borsózzuk és hagyjuk főni. Amikor meg főtt rántást készítünk: Fel melegítünk egy kevés olajat,belezúzzuk a fokhagymát bele teszünk egy kanál lisztet és egy kis kanál piros paprikát.fel öntjük vízzel,hogy híg állagú legyen. Ezt bele öntjük a levesbe, egyet forralunk rajta és kész. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4