Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
8 darab zöld olivabogyó
8 szelet bacon szalonna

Leírás

A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk. Éles kés segítségével, kis nyílásokat ejtünk rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megspékeljük. Mindegyik húsra teszünk egy-két friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerjük a baconbe. Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt süssük, néha ellenőrizzük és forgassuk meg, hogy minden oldala szép piros legyen.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4