Receptek Főételek Húsos ételek Bakonyi csirkepaprikás

Hozzávalók

40 g finomliszt
1 pohár tejföl
1 darab paradicsom
100 g vöröshagyma
20 milliliter étolaj
100 g füstölt szalonna
100 milliliter tejszín
200 g csiperkegomba
10 g őrölt pirospaprika
1 darab zöldpaprika
4 darab csirkecomb

Leírás

A kockára vágott, füstölt szalonnát, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Zsírjában, a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk. Pirospaprikával meghintjük, és rátesszük a feldarabolt csirkét. Kevés vizet öntünk rá, és fedővel letakarva pároljuk. Amikor a csirke félpuhára párolódott, zsírjára pirítjuk, és hozzáadjuk a kockára vágott gombát, zöldpaprikát és a paradicsomot. Kevés vizet öntünk hozzá, átpároljuk, majd a liszttel simára kevert tejföllel besűrítjük. Hozzáöntjük a tejszínt, és egy-két percig forraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4