Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
2 dl tejföl
2 gerezd fokhagyma
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
50 dkg sertéscomb
30 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

A szalonnát vágjuk kockára, és olvasszuk ki. Adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a kockára vágott húst, szórjuk meg a fűszerekkel, majd fedő alatt pároljuk meg. Közben a gombát vágjuk kockára és adjuk hozzá a félig megpuhult húshoz. Ha puha a hús, akkor tejfölös habarással sűrítsük, és forraljuk ki. Galuskával, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4