Receptek Főételek Hal Barackos-pórés halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csipet őrölt cayenne bors
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
20 dkg őszibarack befőtt
60 dkg halfilé

Leírás

A halat kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Közben, a többi hozzávalót felaprítjuk. Először a pórét adjuk a halhoz. Alaposan megszórjuk fűszerrel és tovább pároljuk. 5 perc után, megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Kiforraljuk és hozzáadjuk a barackot. Tejszínnel elkeverjük és készen is van.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4