Receptek Főételek Húsos ételek Barackos pulykaragu mazsolával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 marék mazsola
1 csipet friss gyömbér
20 dkg aszalt barack
1 kg pulykacomb
3 kanál finomliszt

Leírás

A pulykacombot felcsíkozzuk és vajon megfuttatjuk. Fűszerezzük és felengedjük vízzel. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk az aprított barackot és a mazsolát. Készre főzzük, majd habarással sűrítjük. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4