Hozzávalók

2 darab tojás
12 dkg finomliszt
½ csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg porcukor
1 darab citrom
1 dl natúr joghurt
10 dkg margarin
1 doboz őszibarack befőtt

Leírás

A margarint a porcukorral alaposan kikevertem, majd a többi hozzávalót beletéve, alaposan összekevertem. Kivajazott-lisztezett piteformába öntöttem, és a tetejére az előzőleg megpucolt, felszeletelt barackot pakoltam. Előmelegített sütőben, 190 fokon sütöttem 15 percig, majd 180 fokra csökkentve, még 10 percig. Mikor már kihűlt, akkor szórtam meg vaníliás porcukorral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4