Receptek Főételek Húsos ételek Bögrés almás sütemény

Hozzávalók

3 darab tojás
1 bögre finomliszt
1 bögre kristálycukor
1 dl étolaj
3 darab alma
1 mk őrölt fahéj
1 marék mazsola
1 mk szódabikarbóna
15 dkg dió (nem muszáj belerakni)

Leírás

Az almákat lereszeljük és a levétől kinyomkodjuk. A tojásokat simára kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, fahéjat, szódabikarbónát, olajat, az almát, mazsolát, majd jól összekeverjük. Kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük (durvára tört dióval megszórjuk). Forró sütőben, közepes lángon, 30-35 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4