Receptek Főételek Húsos ételek Brokkolis pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
1 fej brokkoli
40 dkg pulykamell
1 marék friss petrezselyem
1 csipet ételízesítő

Leírás

A brokkolit szedjük rózsáira, és sós vízben forrázzuk le. A pulykamellet vágjuk kisebb darabokra, és vajon pirítsuk meg. Fűszerezzük, majd ha kifehéredett, akkor adjuk hozzá az előfőzött brokkolit. Keverjük át, és szórjuk meg liszttel. Engedjük fel forró vízzel, és forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Tészta körettel, vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4