Receptek Levesek Burgonyaleves békési kolbásszal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg burgonya
1 dl étolaj
1 pohár tejföl
3 darab babérlevél
1 kanál őrölt pirospaprika
1 szál parasztkolbász
2 kanál finomliszt

Leírás

Egy lábasban kevés olajat teszünk, majd ráteszünk 1 púpos evőkanál lisztet, és rövid ideig pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük kevés vízzel. Beletesszük a kockákra vágott burgonyát, ízlés szerint sózzuk, és 2-3 babérlevelet teszünk bele. Megfőzzük a burgonyát, majd ha már majdnem megfőtt, felengedjük tejjel, és beletesszük a békési csípős kolbászdarabkákat. Megfőzzük, majd ha kész, elzárjuk a gázt. Tejföllel ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4