Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 darab tojás
3 dl tej
1 tasak sütőpor
5 kanál tejföl
50 dkg burgonya
3 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg finomliszt

Leírás

A burgonyát kockázzuk fel és főzzük meg, sós vízben, majd szűrjük le. A tojásokat keverjük ki a tejjel és a tejföllel, adagoljuk hozzá a lisztet és a sütőport. Fűszerezzük, majd egy fakanállal, keverjük bele a főtt burgonyát. Ha összeállt a tészta, akkor vajazott tepsibe öntsük és előmelegített sütőben, 170 fokon süssük meg. Hideg és melegen is isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4