Receptek Főételek Hal Citromos halfilé zöldségekkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
3 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 késhegynyi őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
1 darab citrom
1 darab cukkini
1 darab padlizsán
2 darab csiperkegomba
4 darab halfilé
1 marék friss rozmaring

Leírás

A zöldségeket egyforma nagyságúra daraboljuk, és kevés olajon megfuttatjuk. Fűszerezzük, és finomra vágott zöldfűszerekkel tesszük pikánssá. Másik serpenyőben vajat olvasztunk, és belerakjuk a besózott halszeleteket. 3-4 perc alatt megsütjük őket. A végén, 1 db citromot ráfacsarunk a halszeletekre. Tálaláskor a zöldséghalomra helyezzük a halszeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4