Hozzávalók

1 késhegynyi tengeri só (tészta)
25 dkg finomliszt (tészta)
1 dl tej (tészta+3 dl a krémhez)
1 mk vaníliás cukor
2 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
1 mk citrom (citromreszelék)
1 darab tojás (+1 db egész a kenéshez)
15 dkg kakaópor
2 kanál porcukor (tészta)
1 darab margarin (tészta)
2 dkg élesztő (tészta)
3 kanál finomliszt

Leírás

Ezeket a hozzávalókat összegyúrjuk, és egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük. A krémhez, 3 evőkanál lisztet, 3 dl tejet és 2 evőkanál cukrot sűrűre felfőzünk. 1 kocka margarint, 15 dkg kakaóval kikeverünk. Ha a főzött krém kihűlt, belekeverjük a vajas-kakaós krémet is. Az elkészült tésztát kinyújtjuk, cikkekre vágjuk, és a cikkekbe krémet töltünk. A kis cikkeinket feltekerjük a krémmel, és megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4