Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
1 fej jégsaláta
60 dkg csirkecomb (filé)
30 dkg fejes káposzta
2 dkg kaliforniai paprika

Leírás

A csirkecombokat megfőzzük, egészben, sós, ételízesítős vízben, majd felaprítjuk és meg is piríthatjuk. (A főzővízben főzhetünk burgonyát és sárgarépát is, attól gazdagabb lesz a salátánk.) A salátát, káposztát, paprikát is felcsíkozzuk. A majonézt összekeverjük a tejföllel, majd cukorral, citromlével, őrölt borssal, mustárral ízesítjük. Ha kihűlnek a hozzávalók, akkor tányérra halmozzuk őket és a mártással meglocsoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4