Receptek Főételek Húsos ételek Csirkemell zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
75 dkg csirkemell
3 dl tejszín
30 dkg zöldborsó
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A kicsontozott csirkemellet vágd ujjnyi csíkokra. Tedd forró vajra és kevergetve süsd, míg ki nem fehéredik. Ekkor add hozzá a zöldborsót, öntsd fel a tejszínnel, ízesítsd kevés petrezselyem zölddel és fedő alatt, párold puhára. Amikor már majdnem puha, keverd hozzá a főtt rizst. Párold még néhány percig, majd forrón, reszelt sajttal meghintve tálald.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4