Receptek Előételek Hideg előételek Csokoládés meggyes muffin

Hozzávalók

4 darab tojás
csésze finomliszt (teljes kiőrlésű)
1 kanál sütőpor
1 csésze tejföl
1 kanál őrölt fahéj
1 kanál szódabikarbóna
1 csésze csokoládé (darabokra törve)
1 csésze méz
400 g meggy (magozott)

Leírás

A mézet a tojásokkal habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a tejfölt, belekeverjük a meggyet. Közben a lisztet, a csokoládédarabokat, sütőport, szódabikarbónát és a fahéjat összekeverjük. A két keveréket összeöntjük, átforgatjuk. A formákba öntött tésztákat, 180 fokon, 25-30 perc alatt készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4