Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
10 dkg finomliszt
20 dkg trappista sajt
3 dl étolaj
10 dkg zsemlemorzsa
5 dkg dió
2 kanál áfonyadzsem

Leírás

A sajtot ketté vágjuk.Ha kör alakú egyszerűen félbe,ha tégla alakú akkor keresztbe. A darált diót összekeverjük a zsemlemorzsával.A tojást felütjük és villával felverjük egy csipet sóval,picit tejet adhatunk hozzá. A sajtot először lisztbe mártjuk majd tojásba.Ezután a morzsába forgatjuk,majd vissza a tojásba és újra zsemlemorzsába.Ügyeljünk arra,hogy sarkai a sajtnak be legyenek rendesen panírozva.Forró olajba kisütjük. Köretnek rizst ajánlok és ne feledkezzünk meg a finom áfonyadzsemről sem,azzal lesz az igazi. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel!!!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4