Receptek Főételek Húsos ételek Erdei gyümölcsös csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
8 darab csirkecomb
1 csipet tárkony
3 kanál méz
1 kk Worcester szósz
40 dkg fagyasztott erdei gyümölcs mix

Leírás

A csirkecombot sózzuk, frissen őrölünk rá a bors-mixből és tárkonnyal meghintjük. Serpenyőben, olajon elősütjük. Forró, sós vízben, puhára főzzük. A gyümölcskeveréket elkezdjük főzni, majd ha már engedett egy kis levet, meglocsoljuk a worcestershire szósszal. Főzzük tovább, majd hozzáadjuk a mézet is. Óvatosan kevergetve, rövid ideig főzzük még, hogy az ízek összeérjenek, legyen leve is, de a gyümölcsök is maradjanak egyben. Tálaláskor, a húsra öntjük a gyümölcsszószt és meghintjük egy kis fahéjjal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4