Receptek Gyerekmenü Főételek Fehér zöldborsófőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
5 dl tej
3 kanál kristálycukor
4 kanál étolaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
600 g zöldborsó
1 csipet ételízesítő
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Az étolajba feltesszük a reszelt vöröshagymát (1 evőkanálnyit). Kicsit megpároljuk, és hozzáadjuk a zöldborsót, amire teszünk 1 evőkanálnyi cukrot, kis sót és ételízesítőt. Mikor puha, megszórjuk liszttel, felengedjük tejjel, és hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4