Receptek Előételek Hideg előételek Fehérboros almaleves

Hozzávalók

2 kanál cukor

6 darab alma (borízű)

2 dl tejszín

1 darab fahéj (egész)

1 darab szegfűszeg

1 dl fehérbor

1 kanál keményítő

Leírás

Az almákat megtisztítjuk és feldaraboljuk. Hideg vízben tesszük fel főni. Ízesítjük cukorral, kevés sóval, szegfűszeggel és fahéjjal. Beleöntjük a bort is. Ha az alma megfőtt, sűrítjük a tejszínnel és a keményítővel. A szegfűszeget és a fahéjat kivesszük. Leturmixoljuk. Lehűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4